CARFAX Zakelijk blog

DOE DE KENTEKENCHECK
NL

Krijg vandaag tot wel 47% korting op je bundel!

post-image

OPEL Nederland partners met CARFAX

Opel Occasion Nederland werkte samen met CARFAX door gratis CARFAX Voertuighistorie Rapporten aan te bieden over al hun tweedehands auto's. Met deze samenwerking blijven beide partners de transparantie in de tweedehandsautomarkt verbeteren en informeren ze tweedehands autoshoppers in hun online search over alle beschikbare informatie van een tweedehands auto.

Meer tonen

Hoe schrijf ik een beschrijving van een auto die verkoopt. Hier zijn enkele suggesties

Uw online advertenties op uw website biedt een nuttig gebied om de koper te betrekken bij woorden. Deze "verkoper beschrijvingen" kunnen de basis leggen voor het belang van een koper in uw specifieke auto, maar om te profiteren van deze gelegenheid, meer dan alleen het knippen en plakken van een lijst van voertuigspecificaties nodig is. Besteed wat tijd aan het schrijven van een boeiende auto en auto dealer beschrijving, die kan leiden tot aanzienlijk meer betrokkenheid van de consument.

Meer tonen
upptäcker justerad mätarställning

Uw reclame verbeteren

CARFAX toont u enkele nuttige uitstapjes om uw advertenties moderner te maken en aan te passen aan de visuele media van vandaag. Waarheidsgetrouwe informatie en aantrekkelijke beelden is de beste manier om meer kopers aan te trekken. Zorg ervoor dat uw online advertenties zijn anders dan de anderen als dit creëert betrokkenheid van de klant, van invloed op aankoopbeslissingen en het creëren van meer verkoopkansen.

Meer tonen
salvage title

INFORMATIE: WAT IS EEN 'TITEL VAN BERGING'?

Op dit moment zijn er verrassend veel gebruikte importauto's uit de Verenigde Staten met zogenaamde 'reddingstitels' op de Europese wegen. CARFAX legt hieronder uit waarom dit een ernstig probleem is. Alle staten van de Verenigde Staten hebben hun eigen definities van de betekenis van de term 'bergingstitel' en daarom is het het gemakkelijkst om kort samen te vatten waar het begrip over gaat.

Meer tonen
begagnad elbil

GUIDE: DENK HIER OVER NA BIJ DE AANSCHAF VAN EEN GEBRUIKTE ELEKTRISCHE AUTO

Het is al lang duur om elektrische auto's te kopen. Voor velen is de aankoopprijs het grootste obstakel geweest, samen met te weinig oplaadpunten in het land. Hoewel elektrische auto's op de lange termijn goedkoper zijn dan voertuigen die op fossiele brandstoffen rijden, hebben veel mensen moeite om het engere prijskaartje te doorstaan.

Meer tonen
begagnad elbil

DE AANKOOP VAN MODERNE AUTO'S: HOE TECHNOLOGIE DE MANIER HEEFT VERANDERD WAAROP AUTO'S WORDEN GEKOCHT

In de wereld van vandaag, die voortdurend met elkaar verbonden is, is de manier waarop mensen in de wereld handelen drastisch veranderd. Dit geldt ook voor de manier waarop zij gebruikte auto's kopen. De traditionele manier om een aantal autodealers te bezoeken en zo het voertuig te vinden dat het beste bij u past, met de hulp van welbespraakte en zeer behulpzame verkopers en dan te onderhandelen tegen de juiste prijs, verdwijnt helemaal.

Meer tonen