CARFAX oplossingen voor Autobedrijven

CARFAX biedt betrouwbare informatie die dealers helpt bij het kopen, verbeter auto-advertenties en verkopen van tweedehands auto's. Voor alle autobedrijven.

Contacteer Ons
plates

Transparantie verhoogt verkoop

CARFAX maakt de occasionmarkt transparant waar zowel het autobedrijf als de consument van profiteert.

 

+ 62%

Van de auto-advertenties worden langer bekeken

+ 20%

Toename van telefonische leads

+ 3.5 x

Meer leads

> 1.700.000

Downloads van CARFAX-rapporten op AutoTrack

 

Meer leads genereren


Gratis CARFAX rapporten koppelen aan al uw online advertenties verhoogt de interesse van de koper en wekt vertrouwen in uw bedrijf.

Het aanbieden van gratis online rapporten geeft de volgende resultaten:

  • 62% meer betrokkenheid bij uw advertenties
  • 20% meer telefonische aanvragen
  • 3.5x meer leads
  • 5 dagen kortere statijd
  • Voor autobedrijven gratis, uitsluitend op AutoTrack
testCarfax Autotrack cobrand logo
test

Kopen, Adverteren en Verkopen met het CARFAX-Rapport


Een krachtig verkoop en marketinginstrument. Gebruik CARFAX voertuighistorierapporten om uw bedrijf te ondersteunen.

Ontdek verborgen problemen voordat u auto's aanschaft, krijg al vroeg in het zoekproces interesse en actie in online kopers en gebruik CARFAX rapporten als verkoopinstrument om kopers ervan te overtuigen dat uw auto een goede keuze is!

CARFAX voertuighistorierapporten - een krachtig hulpmiddel:

  • Controleer een auto voordat u deze aanschaft om problemen te voorkomen
  • Verschaf online meer content en verbind de consument met uw bedrijf
  • Overwin bezwaren en verkoop sneller

CARFAX Producten

CARFAX Direct

Download het CARFAX-rapport en check de auto’s. Voorkom dat u een auto koopt met verborgen gebreken dankzij informatie over onderhoudshistorie, reparatiegeschiedenis en internationale data van CARFAX.

CARFAX On Site

Verbeter uw online advertenties. Voeg CARFAX-rapporten toe aan uw website en creëer een vertrouwd gevoel bij potentiële autokopers.

CARFAX Totaal

Het complete pakket! Met CARFAX totaal combineert u CARFAX On Site en CARFAX Direct.

Neem contact met ons op voor een op maat gemaakt aanbod voor uw autobedrijf

support@carfax.nl

CARFAX contactformulier voor zakelijk

Ik ga akkoord met de privacybeleid van CARFAX Nederland BV *.

Ik stem ermee in publicaties, nieuwsbrieven, productaankondigingen en uitnodigingen voor evenementen van CARFAX Europe GmbH te ontvangen. Ik kan mijn toestemming te allen tijde vrij intrekken. Om uw voorkeuren bij te werken, e-mail support@carfax.nl.

* Verplichte velden

Klantervaringen

“Bij Opel bieden wij de consument zekerheid bij de aanschaf van een gebruikte Opel, transparantie is daar uiteraard een zeer belangrijk onderdeel van. Door het tonen van het CARFAX-rapport op opeloccassions.nl laten we zien dat een onafhankelijke derde partij het verleden van een voertuig heeft gecontroleerd.

Met onze 8 zekerheden en CARFAX zijn consumenten goed geïnformeerd om zo weloverwogen een beslissing te nemen. Sinds we CARFAX hebben toegevoegd zien we het aantal leads toenemen.”

 

Opel Nederland

“Online bouwen aan vertrouwen bij de consument is heel moeilijk, met hulp van het CARFAX-rapport slagen wij hier steeds beter in.”

 

Van Kouwen Automotive

Bekijk de meest populaire artikelen van onze business blog

Hoe schrijf ik een beschrijving van een auto die verkoopt

Hoe schrijf ik een beschrijving van een auto die verkoopt. Hier zijn enkele suggesties

Door de historie van een auto te tonen kunt u een persoonlijkere verbinding creëren tussen de koper en de auto. Dit is belangrijk omdat er altijd een speciale gelegenheid is wanneer u overweegt een auto te kopen. Hoe meer u dat gevoel associeert met uw advertentie, hoe meer kans het is dat de koper uw auto kiest. Uw online advertenties op uw website biedt een nuttig gebied om de koper te betrekken bij woorden.

Lees meer...
De aankoop van moderne auto's

De aankoop van moderne auto's: hoe technologie de manier heeft veranderd waarop auto's worden gekocht

In de voortdurend verbonden wereld van vandaag, is de manier waarop de bewoners van de wereld handelen drastisch veranderd. Dit geldt ook voor kleding zoals tweedehands auto's. De traditionele manier om een aantal autodealers te bezoeken en zo het voertuig te vinden dat het beste bij u past, met de hulp van welbespraakte en zeer behulpzame verkopers en dan te onderhandelen tegen de juiste prijs, verdwijnt helemaal.

Lees meer...
titel van berging

Informatie: wat is een 'titel van berging'?

Op dit moment zijn er verrassend veel gebruikte importauto's uit de Verenigde Staten met zogenaamde 'reddingstitels' op de Europese wegen. CARFAX legt hieronder uit waarom dit een ernstig probleem is. De voorbije 6 jaar werden voor 20% van de gebruikte importauto's uit de Verenigde Staten die in Europa werden ingevoerd 'Salvage Titles' gemeld aan CARFAX, wat overeenkomt met 184 609 wagens.

Lees meer...
elektrische auto

Leidraad: denk hier bij de aanschaf van een tweedehands elektrische auto aan

Het is al lang duur om elektrische auto's te kopen. Voor velen was de aankoopprijs het grootste nadeel, samen met te weinig oplaadpunten in het land. Hoewel elektrische auto's op de lange termijn goedkoper zijn dan voertuigen die op fossiele brandstoffen rijden, hebben veel mensen moeite om het engere prijskaartje te doorstaan.

Lees meer...