Maak betere inruil beslissingen. Met het CARFAX rapport krijgt u inzicht in:

 

Gestolen Check
Kilometerstand check (oa NAP check)
WOK historie
APK keuring historie
APK keuring resultaten
Kilometerstanden
Eigenaar historie
Registratie data
Taxi gebruik
Europese inzichten en meer

 

KOM MEER TE WETEN

CARFAX Service Link

 

Wat is er voor een autobedrijf nou beter dan een eigen naamsvermelding ín het CARFAX-rapport?

 

Wanneer u historische onderhouds- en reparatiewerkzaamheden bij CARFAX aanlevert, wordt de naam van uw werkplaats daarbij gratis vermeld.

 

Kopers van een tweedehands auto zien in het rapport dat de auto in uw werkplaats in onderhoud is geweest. Hierdoor zijn zij sterker geneigd de auto bij uw werkplaats in onderhoud te laten.

 

Deze gratis dienst van CARFAX promoot uw werkplaats en zorgt voor een een beter behoud van bestaande klanten en aanwas van nieuwe klanten! Registreer hier

autotrack

 

Carfax contactformulier voor zakelijk

Ik ga akkoord met de privacybeleid van CARFAX Nederland BV *.

Ik stem ermee in publicaties, nieuwsbrieven, productaankondigingen en uitnodigingen voor evenementen van CARFAX Europe GmbH te ontvangen. Ik kan mijn toestemming te allen tijde vrij intrekken. Om uw voorkeuren bij te werken, e-mail support@carfax.nl.

* Verplichte velden

BEKIJK DE MEEST POPULAIRE ARTIKELEN VAN ONZE BUSINESS BLOG

Hoe schrijf ik een beschrijving van een auto die verkoopt

Hoe schrijf ik een beschrijving van een auto die verkoopt. Hier zijn enkele suggesties

Door de historie van een auto te tonen kunt u een persoonlijkere verbinding creëren tussen de koper en de auto. Dit is belangrijk omdat er altijd een speciale gelegenheid is wanneer u overweegt een auto te kopen. Hoe meer u dat gevoel associeert met uw advertentie, hoe meer kans het is dat de koper uw auto kiest. Uw online advertenties op uw website biedt een nuttig gebied om de koper te betrekken bij woorden.

Lees meer...
De aankoop van moderne auto's

De aankoop van moderne auto's: hoe technologie de manier heeft veranderd waarop auto's worden gekocht

In de voortdurend verbonden wereld van vandaag, is de manier waarop de bewoners van de wereld handelen drastisch veranderd. Dit geldt ook voor kleding zoals tweedehands auto's. De traditionele manier om een aantal autodealers te bezoeken en zo het voertuig te vinden dat het beste bij u past, met de hulp van welbespraakte en zeer behulpzame verkopers en dan te onderhandelen tegen de juiste prijs, verdwijnt helemaal.

Lees meer...
titel van berging

Informatie: wat is een 'titel van berging'?

Op dit moment zijn er verrassend veel gebruikte importauto's uit de Verenigde Staten met zogenaamde 'reddingstitels' op de Europese wegen. CARFAX legt hieronder uit waarom dit een ernstig probleem is. De voorbije 6 jaar werden voor 20% van de gebruikte importauto's uit de Verenigde Staten die in Europa werden ingevoerd 'Salvage Titles' gemeld aan CARFAX, wat overeenkomt met 184 609 wagens.

Lees meer...
elektrische auto

Leidraad: denk hier bij de aanschaf van een tweedehands elektrische auto aan

Het is al lang duur om elektrische auto's te kopen. Voor velen was de aankoopprijs het grootste nadeel, samen met te weinig oplaadpunten in het land. Hoewel elektrische auto's op de lange termijn goedkoper zijn dan voertuigen die op fossiele brandstoffen rijden, hebben veel mensen moeite om het engere prijskaartje te doorstaan.

Lees meer...

Meer tonen carfax zakelijk blog