DOE NU DE KENTEKENCHECK, KIES JE PAKKET & BESPAAR

BASIS

Ik weet welke auto ik wil

€ 14,99 € 9,99/ 1 rapport
  • € 9,99 per rapport
  • 1 CARFAX-rapport
  • Bespaar 33%

MEEST VOORDELIG

Ik ben nog aan het rondkijken

€ 79,99/ 10 rapporten
  • € 7,99 per rapport
  • 10 rapporten voor 10 auto’s
  • Vergelijk 10 auto's
  • Je pakket is 1 jaar geldig
  • Bespaar meer dan    20%
NL

Je kenteken opzoeken doe je voordelig bij CARFAX. Bij CARFAX beschikken wij over drie verschillende pakketten als het gaat om het opzoeken van jouw kenteken. Wanneer jij exact weet welke auto jij wilt gaan kopen is het basis pakket voor jou de beste optie. Je krijgt 30 dagen toegang tot het rapport van de door jou aangegeven auto. Ben je er nog niet helemaal uit welke auto je wilt gaan kopen? Dan is ons meest populaire pakket geschikt voor jou. Je hebt de mogelijkheid om ons drie verschillende kentekens te laten opzoeken. Je ontvangt dus ook 3 CARFAX-rapporten. Ben je nog oriënterend aan het rondkijken? Dan is ons meest voordelige pakket voor jou het meest geschikt. Binnen dit pakket kun je maar liefst voor zes verschillende auto’s het CARFAX-rapport opvragen.

Je kenteken laten opzoeken door CARFAX doe jij om een aantal belangrijke redenen. Wanneer jij door CARFAX je kenteken laat opzoeken ontvang jij veel informatie over de betreffende tweedehands auto en het bijbehorende autoverleden. Deze informatie bundelen wij in het uitgebreide CARFAX-rapport. Informatie die jij in dit rapport terug vindt zijn bijvoorbeeld het aantal eerdere eigenaren, de APK-historie, de kilometerstanden, het import en export verleden en eventuele openstaande terugroepacties. Door meer te weten te komen over deze gegevens kun jij mogelijk veel geld besparen. Het frauderen met tweedehands auto’s is een steeds vaker voorkomend probleem. Zo worden kilometertellers terug gedraaid of wordt er geknoeid met chassisnummers. Auto’s kunnen daardoor veel meer, of juist minder waard worden dan de daadwerkelijke vraagprijs. Door jouw beslissing te baseren op de betrouwbare gegevens uit het CARFAX-rapport, voorkom jij dit soort problemen en kun jij mogelijk veel geld besparen.

Zorg er dus voor dat jij alles te weten komt over een tweedehands auto en laat CARFAX het kenteken opzoeken van de betreffende auto. Jij weet op deze manier zeker of je jouw droomauto koopt of dat je een ‘sloopauto’ koopt.

CARFAX is de marktleider in Nederland als het gaat om voertuighistorie rapporten. Bij ons kan je eenvoudig het kenteken opzoeken en wij vertellen je alles over de autohistorie. Dankzij het CARFAX-rapport is het mogelijk om jouw kenteken op te zoeken en de volledige autohistorie van een occasion te controleren vóórdat je een auto koopt. Zoek op onze website direct jouw kenteken op. Zo ontdek jij tijdig of de auto die jij op het oog hebt een negatief verleden heeft. Hieronder vind je de prijzen van de verschillende CARFAX pakketten.

 

Basis

Wil jij het kenteken opzoeken van één specifieke auto? Kies dan voor het Basis pakket. Met dit pakket kan jij het kenteken opzoeken van één auto. Ben jij nét begonnen met jouw zoektocht naar een occasion? Kies dan voor het Meest Voordelige pakket. Daarmee kan jij 10 kentekens opzoeken van 10 verschillende auto’s tegen een gereduceerd tarief.

 

Meest populair

Wil jij het kenteken opzoeken van meerdere auto’s? Kies dan voor het Meest Populaire pakket. Daarmee kan jij 5 kentekens opzoeken van 3 verschillende auto’s tegen een gereduceerd tarief per rapport. De 3 rapporten zijn op te vragen over een periode van 1 jaar. Elk rapport is 30 dagen beschikbaar via jouw account.

 

Meest voordeling

Ben jij nét begonnen met jouw zoektocht naar een occasion? Kies dan voor het Meest Voordelige pakket. Daarmee kan jij 10 kentekens opzoeken van 10 verschillende auto’s tegen een gereduceerd tarief. De 10 rapporten zijn op te vragen over een periode van 1 jaar. Elk rapport is 30 dagen beschikbaar via jouw account.

CARFAX rapport zijn bedoeld voor kopers en verkopers van tweedehands auto’s en andere mensen die meer willen leren over het autoverleden door middel van een eenvoudige kentekencheck.

Het aanvragen van een kentekencheck is heel snel en eenvoudig via de volgende stappen. Voer eerst het kenteken of chassisnummer van de auto in op deze website. Selecteer daarna één van de 3 beschikbare pakketten, vul je e-mail adres in en we sturen je het CARFAX-rapport direct op.