Partners van CARFAX

CARFAX is de wereldwijde nummer 1 als het gaat om het verstrekken van betrouwbare informatie over tweedehands auto’s. Het is onze missie om de markt van tweedehands auto’s transparanter te maken. Hiermee helpen we autokopers om een betere aankoopbeslissing te maken en helpen we autoverkopers om hun auto sneller te verkopen. Om onze missie te behalen zoekt CARFAX constant naar strategische partnerschappen met bedrijven die een vergelijkbaar streven hebben. Daarom werkt CARFAX in Nederland samen met twee partners: AutoTrack en Mijn AutoCoach

Samenwerking tussen AutoTrack en CARFAX

AutoTrack is al meer dan 15 jaar hét online platform voor nieuwe- en tweedehands auto’s. Daarbij staat kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Om die betrouwbaarheid te garanderen werkt AutoTrack samen met BOVAG, de ANWB en dus ook met CARFAX. De samenwerking tussen AutoTrack en CARFAX is uniek. Alle auto’s die aangeboden worden op AutoTrack worden namelijk gratis voorzien van het CARFAX-rapport. Hierin staat alle informatie met betrekking tot de autohistorie, zoals het onderhoud- en reparatieverleden, de kilometerstand en het aantal vorige eigenaren. Hierdoor is de volledige autohistorie dus altijd gratis beschikbaar. Dit helpt zowel kopers als verkopers van tweedehands auto’s om sneller tot een eerlijke deal te komen. Op deze manier werken we samen aan een transparante automarkt! 

Samenwerking tussen Mijn Autocoach en CARFAX

Voor de meeste mensen is het kopen van een auto, na het kopen van een huis, de grootste aankoop. Maar hoe vind je nou juist díe tweedehands auto die voldoet aan al jouw wensen? Hoe controleer je de technische staat van de auto? En waar let je op bij de proefrit? Om een glashelder antwoord te krijgen op deze vragen schakel je Mijn Autocoach in. Mijn Autocoach helpt je namelijk bij het vinden van een tweedehands auto die perfect past bij jouw wensenlijst. 

 

Inmiddels heeft Mijn Autocoach meer dan 15.000 aanvragen behandeld. Zij mogen zich met recht dé expert noemen als het gaat om het kiezen, keuren en onderhandelen bij de aankoop van een tweedehands auto. Een team van auto coaches keurt dagelijks tientallen auto’s in opdracht van potentiële kopers. Dit doen zij zowel voor particulieren als voor bedrijven. De auto coaches stellen een top 3 van tweedehands auto’s voor jou samen en gaan met jou mee naar de bezichtigingen. Daar doen ze de technische keuring, rijden ze mee tijdens de proefrit en helpen ze je met de onderhandeling. Op deze manier verdien jij de kosten voor de autocoach gegarandeerd terug. 

Samenwerking tussen MOTORcheckUP en CARFAX

Zoals een arts aan een buisje bloed genoeg heeft voor een controle, zo is voor een MOTORcheckUP test slechts één druppeltje olie genoeg om te ontdekken of uw motor nog “gezond” is.

 

Hoe werkt het?

Met een druppel olie van de motor die wordt aangebracht op de MOTORcheckUP test kaart kan worden vastgesteld of de motor gezond is of niet. Vergelijk het plaatje dat ontstaat door de oliedruppel met de illustraties in de brochure. Bij testresultaten krijgt u indien aanwezig mogelijke oorzaken, aanbeveling en advies. 


MOTORcheckUP is een mechanische test welke naast de olie conditie ook aantoont;

 

–  Motor vervuiling,
–  Water of koelvloeistof in de olie
–  Brandstof in de olie.

 

MOTORcheckUP testen zijn; Eenvoudig, Snel, Betrouwbaar en zonder gereedschap uit te voeren. In combinatie met een CARFAX rapport krijgt de gebruiker maximale informatie en transparantie. Test zelf de gezondheid van de motor en ben zeker van je aanschaf of verkoop. 


Voorkomen is beter dan genezen: www.motorcheckup.net 

CARFAX is erg trots op de partnerschappen met AutoTrack en Mijn Autocoach. Heb jij, net als wij,  de missie om de markt van tweedehands auto’s transparanter te maken? Neem dan contact met ons op en kom meer te weten over ons partner programma.