Jouw kenteken opvragen? dat doe je met een carfax-rapport!

NL
CARFAX-rapportkenteken opvragen carfax rapport

JIJ STELT DE VRAAG, WIJ WETEN HET ANTWOORD

stolen-status

Is de auto geregistreerd als gestolen?

mileague-fraud

Is de huidige kilometerstand betrouwbaar?

inspection-advice

Hoe zijn de vorige APK keuringen geweest?

accidents-and-damages

Heeft de auto een schademelding?

open-recalls

Zijn er openstaande terugroepacties?

technical-data

Hoeveel eigenaren heeft de auto gehad?

taxi-or-rental-car

Waarvoor is de auto eerder gebruikt? Was het een taxi? Of huurauto?

owners

Hoeveel eigenaren heeft de auto gehad?

  • Je kenteken opvragen doe je vandaag nog bij CARFAX. In een uitgebreid rapport ontvang jij alle gegevens die je moet weten voordat je overgaat tot het aankopen van een tweedehands auto. Zo kun jij in het CARFAX-rapport de actuele kilometerstandcheck, de historische kilomerstanden, het schadeverleden, de eerdere eigenaren, APK-historie, openstaande terugroepacties, het import- en exportverleden achterhalen, en meer. Het opvragen van het kenteken is zeer waardevol, omdat jij dankzij het CARFAX-rapport mogelijk honderden tot wel duizenden euro’s kunt besparen.

  • Tegenwoordig wordt er steeds vaker gefraudeerd als het gaat om tweedehands auto’s. Importeurs en/of verkopers draaien dan bijvoorbeeld de kilometerstanden terug waardoor de waarde van de auto aanzienlijk toeneemt. Wanneer je dit niet door hebt betaal je meer voor een auto dan deze daadwerkelijk waard is. Dusdanige vormen van fraude kun jij voorkomen (en dus geld mee besparen) door je kenteken op te vragen bij CARFAX. Door de informatie die terug te vinden is in het CARFAX-rapport kun jij jouw beslissing om wel of niet te kopen onderbouwen op basis van de juiste feiten. Daarnaast kun jij verkopers wijzen op de (mogelijk) aanwezige gebreken van de betreffende auto. Dit kan van grote invloed zijn op het onderhandelingsproces waar jij je in bevindt.

     

  • Al ruim 30 jaar kun jij bij CARFAX je kenteken opvragen. Wij beschikken dus over een schat aan (internationale) ervaring. Daarbij werken wij samen met verschillende experts, overheidsinstanties en ministeries. Alleen al in Nederland maken inmiddels ruim 4.000 bedrijven gebruik van de CARFAX voertuighistorierapporten. CARFAX onderscheidt zich doordat wij deze gegevens halen uit onze eigen betrouwbare bronnen. Wij zijn dé specialist wanneer het gaat om het verzamelen van internationale data.

    Voorkom dus dat jij een auto koopt die verborgen gebreken met zich meebrengt en vraag vandaag nog je kenteken op bij CARFAX. Beschik je niet over het kenteken van de auto die je wilt checken via CARFAX? Het is ook mogelijk om het chassisnummer in te vullen in ons kentekenveld. Je ontvangt exact hetzelfde CARFAX-rapport als wanneer je het kenteken invult.

DOE HIER JE KENTEKEN CHECK

NL