NL

Waarom een gratis autocheck doen?

Deze gratis service van CARFAX geeft je inzicht in de geschiedenis van een auto. Het enige wat je hoeft te doen is het kenteken of chassisnummer invullen. Vervolgens krijg je toegang tot de volgende informatie omtrent de geschiedenis van de auto:

 • Het aantal inspecties dat heeft plaatsgevonden aan de auto
 • Het schadeverleden (aan de hand van de WOK-melding)
 • Het aantal keer dat de kilometerstand is vastgelegd
 • Hoe vaak de auto van eigenaar is gewisseld
 • Of de auto aangeboden wordt voor verkoop

Door de gratis auto check te doen bij CARFAX ontvang je meer informatie over een specifieke auto. Iedereen kan deze gratis kenteken check doen en op die manier meer informatie ontvangen over de betreffende auto.

  Ook krijg je inzicht in bepaalde risico’s die zich mogelijk kunnen voor doen:

  • Zijn er openstaande WOK-meldingen?
  • Is er reden om te denken dat de kilometerteller is teruggedraaid?
  • Is de auto geïmporteerd of geëxporteerd?
  • Is de auto gebruikt als taxi?
  Waarom een gratis autocheck doen?

  Gratis kenteken auto check: doe er je voordeel mee!

  Wacht niet langer en profiteer van alle voordelen die de gratis autocheck met zich mee brengt! Door de gratis kenteken auto check te doen ontvang jij meer informatie omtrent de betrouwbaarheid van een auto. Door deze informatie kun jij beter bepalen of jij op het punt staat om een droomauto of sloopauto te kopen. Met behulp van deze informatie kun jij veel besparen op reparaties en onderhoud. Dus doe de gratis CARFAX check en ontdek verborgen gebreken en voorkom dat jij opgelicht wordt.

   

  Veilig kopen dankzij de gratis CARFAX check

  Voordat jij een auto koopt is het verstandig om de auto altijd te checken op potentiele risico’s. De gratis CARFAX check helpt je hierbij. Een gratis service die je helpt om een veiligere aankoop te doen. Soms lijkt een aanbod te mooi om waar te zijn. Doe in dat geval de gratis auto check en jij komt er achter of dit ook daadwerkelijk zo is. Een CARFAX check bespaart je mogelijk een hoop geld en geeft je meer inzicht in belangrijke details rondom de auto. Een gratis CARFAX check is een grote stap in de juiste richting wanneer het gaat om de aankoop van een nieuwe auto!

  Gratis kenteken auto check