GEÏMPORTEERDE AUTO'S

Een chassisnummer bestaat uit een combinatie van 17 cijfers & letters en eindigt altijd met 5 cijfers. Het chassisnummer is te vinden in de registratiepapieren van het voertuig, bijvoorbeeld:

  • Kentekenbewijs
  • Verzekeringsdocumenten
  • Onderhoudsboekje
  • Werkplaatsfacturen

Of in en rond de auto zelf:

  • Aan de binnenzijde van het portier
  • Onder de motorkap
  • Onder de voorruit, zichtbaar vanaf de buitenzijde

Vanwege een landelijk beleid gericht op gevoelige voertuiggegevens is CARFAX niet altijd in staat alle mogelijke aanwezige voertuigdata te leveren in één rapport. Wanneer de melding “Chassisnummer benodigd“ wordt weergegeven hebben wij van u het chassisnummer nodig om verder te zoeken in de CARFAX Global Database. Wanneer u het chassisnummer al in uw bezit heeft, neemt u dan contact op met de klantenservice en geef deze dan aan ons door.

Wanneer u deze nog niet heeft, vraag dan de huidige eigenaar of verkoper van het voertuig naar het chassisnummer en/of raadpleeg bovenstaande vraag ‘Waar vind ik het chassisnummer‘

Vanwege een landelijk beleid gericht op gevoelige voertuiggegevens is CARFAX niet altijd in staat alle mogelijke aanwezige voertuigdata te leveren in één rapport. Wanneer de melding 'Amerikaanse historie beschikbaar‘ wordt weergegeven, is dit voertuig geïmporteerd vanuit Noord Amerika en hebben wij tevens de Amerikaanse voertuighistorie (in Engels) beschikbaar. Neem hiervoor contact op met de klantenservice. Dit doet u via het onderstaande contactformulier.

Vanwege een landelijk beleid gericht op gevoelige voertuiggegevens is CARFAX niet altijd in staat alle mogelijke aanwezige voertuigdata te leveren in één rapport. Wanneer de melding ‘Geen kenteken beschikbaar‘ wordt weergegeven, hebben wij van u het kenteken nodig zoals deze geregistreerd staat in het Nederlandse kentekenregister. Neemt u contact op met onze klantenservice en vermeld daarbij het Nederlandse kenteken van het voertuig waarin u geïnteresseerd bent. 

CARFAX CONTACTFORMULIER

 

Onze klantenservice is beschikbaar van maandag tot vrijdag en je kan contact opnemen door ons een e-mail te schrijven via

contact carfax

Wij streven er naar je e-mail binnen 2 werkdagen te beantwoorden. Met vriendelijke groet, Team CARFAX Nederland.