VEELGESTELDE VRAGEN

De link die u ontvangt via uw email is 30 dagen geldig.

Gebruik dit rapport als een belangrijk hulpmiddel, naast de testrit en een aankoopkeuring, om de meest veilige koopbeslissing te maken over uw volgende gebruikte auto.

Wij verzamelen informatie van duizenden internationale bronnen zoals overheden, verzekeraars, inspecteurs, autobedrijven en voegen deze samen in één overzichtelijk CARFAX rapport.

CARFAX volgt strikt de geldende privacywetgeving, verzamelt geen persoons gerelateerde informatie en kan zodoende geen persoonsgegevens verstrekken in haar rapporten.

Vanwege strikte nationale privacywetgeving zijn Duitse voertuiggegevens momenteel niet beschikbaar.

U ontvangt een email met daarin een link die 30 dagen geldig is om ieder rapport dat u heeft aangekocht in te zien.

Als u per ongeluk het verkeerde emailadres hebt doorgegeven dan moet u contact opnemen met onze klantenservice.

U kunt veilig en gemakkelijk betalen met creditcard, PayPal of via iDEAL.

CARFAX biedt voor iedereen een gratis klantenservice. Wanneer u met ons in contact wil komen kunt u het contactformulier hieronder invullen met daarin uw vraag.

CARFAX is de betrouwbaarste partner om de historie van je auto te raadplegen. Wij leveren het beste advies, het meeste gemak en de vriendelijkste service. Wanneer je niet volledig tevreden bent over je aankoop, laat het ons weten en wij helpen je met een vervangend CARFAX-rapport of we storten het volledige aankoopbedrag retour.

Wanneer je binnen 14 dagen niet 100% tevreden bent met het CARFAX-rapport, dan bieden wij een vervangend CARFAX-rapport of een volledige terugstorting aan. Neem daarvoor contact op met onze Customer Service via support@carfax.nl en wij helpen je dan vervolgens graag verder.

Nadat je aanvraag Customer Service heeft bereikt, duurt het 2 werkdagen na ontvangst, voordat de terugstorting voltooid is. Daar bovenop komt de verwerkingstijd van de door jou gekozen betalingsmethode.

CONTACT

Onze klantenservice is beschikbaar van maandag tot vrijdag en je kan contact opnemen door ons een e-mail te schrijven via

contact_nl

Wij streven er naar je e-mail binnen 2 werkdagen te beantwoorden. Met vriendelijke groet, Team CARFAX Nederland.