Ontdek fraude door de chassisnummer check!

NL

Het belang van de chassisnummer check van CARFAX

De chassisnummer check: CARFAX beveelt je deze ten zeerste aan. Het chassisnummer is in feite niets anders dan een eenvoudig nummer waarmee een voertuig geïdentificeerd wordt. Het wordt ook wel het voertuig identificatie nummer (VIN) genoemd. Waarom check je het chassisnummer? Steeds vaker wordt er fraude gepleegd aan de hand van het chassisnummer. Mensen ‘stelen’ het chassisnummer en gebruiken deze voor auto’s die geregistreerd staan als schadeauto. Het lijkt hierdoor alsof de auto piekfijn in orde is. Niets is echter minder waar.
 

DOE NU DE CHASSISNUMMER CHECK EN VOORKOM DAT JE:

  • Een auto aanschaft die in het verleden betrokken is geweest bij een ongeluk
  • Een auto koopt die geregistreerd staat als sloopauto of in het verleden ernstige (water) schade heeft opgelopen
  • Voor hoge onverwachte reparatiekosten komt te staan
  • Juridische problemen krijgt omdat het een ‘gestolen chassisnummer’ betreft
Vin check

WAAR KAN IK HET CHASSISNUMMER CONTROLEREN?

Aan de hand van het chassisnummer kunnen wij je veel informatie geven. Deze gegevens vind je in het uitgebreide CARFAX-rapport. Je kunt het chassisnummer eenvoudig opzoeken in de documenten die bij een auto worden bijgevoegd. Dit zijn bijvoorbeeld het onderhoudsboekje, het kentekenbewijs of aanwezige verzekeringspolissen. Daarnaast plaatsen fabrikanten van auto’s het chassisnummer op plekken die lastig vervangbaar zijn. Zo wordt het nummer gegraveerd in het chassis (frame) van de auto.

ONDERZOEK HET AUTOVERLEDEN VIA ONZE CHASSISNUMMER CHECK

Wanneer je het chassisnummer van jouw toekomstige tweedehands auto hebt gevonden, doe je op deze pagina eenvoudig de chassisnummer check. Je komt door het CARFAX Voertuig Historie Rapport direct meer te weten over het autoverleden. Op die manier kun jij beter bepalen of jij op het punt staat om een goede aankoop te doen. Vul daarom nu het chassisnummer in en ontvang een uitgebreid rapport met handige informatie!

Sample Report NL

Wil jij zeker weten dat je met een gerust hart de weg op kan met de tweedehands auto die jij op het oog hebt?

Vraag dan nu het CARFAX rapport aan!