Kom alles te weten over de autohistorie!

DOE DE KENTEKENCHECK
NL

Check de autohistorie via het CARFAX-rapport

 

Het CARFAX-rapport helpt je om meer te weten te komen over het verleden dat een auto met zich mee brengt. Jij kunt op die manier goed afwegen of de auto die jij wilt aanschaffen ook daadwerkelijk het geld waard is. Door de autohistorie te checken voorkom jij eventuele onvoorziene kosten voor reparaties en onderhoud.

 

Vraag nu de autohistorie op en:

 

  - Kom meer te weten over het verleden van jouw toekomstige auto;

  - Voorkom onvoorziene hoge kosten voor reparaties en onderhoud;

  - Zorg ervoor dat je beter kunt inschatten of een auto daadwerkelijk het geld waard is.

De autohistorie opvragen; wat kom ik te weten?

 

Wanneer je bij CARFAX de autohistorie opvraagt kom jij meer te weten over het verleden van een auto. Zo vertellen wij je meer over het aantal eigenaren dat de auto in het verleden heeft gehad, waar de auto voor gebruikt is, geregistreerde kilometerstanden en of er sprake is van openstaande terugroepacties. Daarnaast krijg je een uitgebreid overzicht van de APK-historie. Is de auto altijd netjes APK-gekeurd geweest en wat is er mogelijk gerepareerd in die periode? Wil je weten wat er nog meer in ons rapport staat? Bekijk dan ons voorbeeldrapport.

 

Eenvoudig de autohistorie opvragen

 

Het opvragen van de autohistorie is bij CARFAX heel eenvoudig. Je kunt op deze pagina het kenteken van de betreffende auto invoeren. Ontvang je een uitgebreid rapport met daarin alles wat je wilt weten over jouw toekomstige auto. Zorg ervoor dat jij geen sloopauto koopt, maar een droomauto!

Het CARFAX-rapport vertelt jou alles over:

Ontvang gratis auto informatie

Wat onze klanten van ons vinden?